Shaorma la farfurie

de MotanLaOale in Pui, 21 Iun 2017 | 13954 vizualizari

 

Mult mai comod de mancat decat in lipie.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui (600 g)
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1-2 rosii
  • 1-2 castraveti cruzi
  • 1-2 castraveti acri
  • 1/2 varza noua
  • ketchup dulce
  • ketchup picant
  • sos de usturoi
  • maioneza
  • piper
  • sare
  • condimente pentru gratar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma la farfurie:

Pieptul de pui se taie bucati si se presara cu sare, piper si condimente pentru gratar.

Se pun pe gratar si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, se taie in bucati mai mici.

Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc in baie de ulei.

Se scot si se sareaza.

Varza se taie fideluta si se amesteca cu sare sa se inmoaie. Rosiile, ceapa, castravetii se taie felii.

Se pun in farfurie, bucatele de piept de pui, cartofi prajiti, rosii, castraveti, ceapa, varza.

Deasupra se pune ketchup dulce si picant, sos de usturoi si maioneza.

Se amesteca si se mananca cu lipia alaturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma la farfurie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si cus cus